What a life for us
Door: San
Blijf op de hoogte en volg Sandra
27 Juni 2008 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town
Eerst zal ik iedereen even geruststellen: Ik ben goed aangekomen! Jin heeft me afgeleverd op Schiphol en we waren allebei in een mentaal chaotische toestand (' dit spelletje is toch niet zo leuk...' en...'gaan we nu weer naar huis?' haha, jin, de volgende keer moet je toch gewoon maar in die koffer)
De reis verliep zeer voorspoedig, al zat ik tijdens de vlucht van Parijs naar Miami naast een moeder met een baby van zeven maanden...hoezo lekker slapen in het vliegtuig haha! Gelukkig gierden de spanningen en zenuwen door m'n lijf, dus slapen wilde sowieso niet echt lukken. Wat is Amerika toch ook een raar land. Ik had drie uur de tijd om over te stappen, dus dacht het rustig aan te kunnen gaan doen. Van die drie uur had ik echt maar 45 minuten over dankzij alle controles. Gezellig sfeertje op het vliegveld, al die militairen die rondlopen met hun bazooka's ;-) Heerlijk!
Maar goed, uiteindelijk zat ik toch dat vliegtuig naar Providenciales. Toen begon ik me pas een beetje te realiseren dat ik echt terug ging. Ik werd helemaal vrolijk en toen ik eenmaal met beide benen op de grond mijn twee koffers (die jin en ik zo mooi hadden ingedeeld hahaha) in ontvangst mocht nemen kon m'n avond al niet meer stuk.
Eenmaal door de poort naar buiten hoorde ik 'm al: 'Liiiiiitoooooooooos!' Aangezien m'n naam hier Sandralitos is (weer een ander lang verhaal) wist ik 't zeker: dit kan niet missen! Na een dikke kus en een lange knuffel snel die auto ingestapt. Going home! :-)
Vandaag ben ik voor 't eerst weer bij Beaches langs geweest. En ik kan jullie vertellen, nu ben ik helemaal super blij dat ik terug ben. Wat een super ontvangst en wat is iedereen lief en aardig. Ze hebben ons gemist en ik hoef me geen moment te vervelen de komende maanden, want ze hebben genoeg werk opgestapeld (wederom chaos, en we hadden alles zo mooi voorelkaar). En geloof het of niet; ik heb echt gewoon super veel zin om dinsdag aan 't werk te gaan!
Vanavond is er een feestje en morgenavond ga ik Fleurtie ophalen van 't vliegveld. Morgen rond het middaguur krijg ik de sleutel van ons appartement. (12:00 uur kreeg ik door, maar ik heb zo'n flauw vermoeden dat het ook wel eens een paar uur later kan worden ;-) )
Het gaat dus hartstikke lekker allemaal! So don't worry, all is well!
Dikke kus en veel liefs
28 Juni 2008 - 00:34
Jin:
... is het spelletje nu nog steeds niet afgelopen? :( -
28 Juni 2008 - 08:16
Christa:
Heej San!!:D
Mooi dat je goed bent aangekomen!
Heel veel plezier!!
Liefs Christa -
28 Juni 2008 - 12:10
Vivian:
hey lieve meid,
fijn dat je zo goed bent ontvangen! Heerlijk om zo'n twee thuis te hebben!! Ook weer helemaal happy om your boyfriend weer te zien?
Rich had trouwens donderdagavond twee gemiste oproepen van jou (Sammie stond in beeld). Toen hij terug ging bellen kreeg hij een totaal andere mevrouw aan de lijn die al 4 jaar dat nummer had ... heel vreemd ... hihi ... kun jij het verklaren?
Veel plezier meid en we lezen vast en zeker weer snel hoe het met je gaat!
Dikke kus Vivian -
28 Juni 2008 - 19:24
Akke-Baukjen.:
heeeej lieve meid, wat fijn dat je er weer bent!! heel veel plezier en genieeeeeten!! wat leuk dat iedereen zo blij is om je weer te zien, dat voelt goed he?? tot gauw horens,
dikke kus akke baukjen. -
29 Juni 2008 - 20:53
Cindylitos:
Hey Gal! I hardly understand anything of what you wrote. But just wanted to leave some love on your page!!!Lata! -
01 Juli 2008 - 04:51
Renee:
Heeeey Sannie! Tsjonge, jij hebt de smaak goed te pakken zeg. Heerlijk en 'k geef je groot gelijk! Ikzelf waar me nu in de 'vissekom'(nachtdienst), zo noemen ze de assistentenkamer hier, erg 'tropisch' klimaat hier binnen maar dat ik nu kan zeggen dat ik er een vakantiegevoel van krijg:-). Meisie, heel veel plezier en geniet ervan daar! x
04 Juli 2008 - 12:23
Jin:
nou... en toen?
:( (de smurf moet hier ook maar eens geintroduceerd worden) -
08 Juli 2008 - 10:05
Willeke:
Hoi San. Lekker aan het werk? Bij de Vigilante veel turbulentie de afgelopen weken! Nu zitten we in de regen en moet ik even aan jou denken. Zelf heb ik volgende week een Hollands weekje vakantie met man en kids dus hoop op mooi weer! Veel plezier daar met je lekkere mannetje!! Kus Willeke -
18 Juli 2008 - 06:12
Froukje:
Dag lieve San
Wij zijn net terug uit Italie. Je lijkt niet op je tante gelukkig, want dat is niet een echte vakantie liefhebber. Erg blij om weer thuis te zijn ondanks het trieste weer.
Veel plezier daar San en tot ziens in september. Wij gaan a.s maandag even naar Workum,even bijpraten......