YESSSS YEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Door: San
Blijf op de hoogte en volg Sandra
20 November 2007 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town
Daar is ze weer!! Even wakker worden op het werk! We hebben het lekker druk gehad de afgelopen weken. Die nieuwe managers kunnen er wat van! Er moeten heel wat wensen en eisen volbracht worden en aangezien de administratief assistente Anna nu vertrokken is, komt er heel wat op ’t spreekwoordelijke bordje terecht. Maar die verantwoordelijkheid is leuk en dat kunnen we prima aan!
Fleur zit nu namelijk ook bij me op ’t F&B kantoor. En ook al staan onze bureaus naast elkaar, we bellen elkaar nog steeds af en toe! ‘WA Gwan!!’ ‘ Medea!!’ ‘Where you did de?’ ‘ Medea!! Medea!!!’ En dan liggen we helemaal dubbel, we hebben super veel lol! (tussen al het harde werken door....;-) )
Zoals jullie kunnen merken zijn we al aardig ingeburgerd bij de Jamaicanen! Ze noemen ons White Jades, Blanke Jamaicanen. ‘So Sandra, you’re a jade now, ey?’ ‘ Yessss yesssssssss’ hahaha
Geweldig deze mensen, echt respect voor ze. Ze nemen het leven zoals het is en hebben een hele positieve instelling. Ze zijn blij en dankbaar voor wat ze wel hebben. Echt super.
Op een donderdag zijn we verhuist naar Venetian Road. Jermaine kwam ons ophalen in zo’n grote dikke vette Amerikaanse jeep (je kunt er bijna in wonen). Dat was ook wel nodig, want we hadden ongelovelijk veel tassen. Ik begrijp echt niet hoe ik hier met twee koffers gekomen ben haha! Foto’s binnenkort. Humor :)
Omdat we zo blij waren met ons stekkie besloten we een Housewarming te geven. In onverwoestbaar enthousiasme nodigden we iedereen uit die we tegenkwamen. En dat was te merken, na een paar last-minute maatregelen (tot twee uur vantevoren hadden we nog niets in huis, geen drank, eten en muziek) was onze hele crib, patio en oprit vol met mensen! Party like a rockstar tot in de vroege uurtjes. En toen kwam de zon op...
Na enkele uurtjes slaap werd er op de deur geklopt * knock knock * ‘ Who’s there?’ Nou, dat was Mister Beeput, de property manager. Zijn 1e opmerking: Why didn’t you invite me to your party’ En de 2e: That was the last party you had.
‘ Ok mister Beeput…it won’t happen again….’ Haha, dat zullen we nog wel eens zien in December. Als we hem uitnodigen vindt ie het vast geen probleem ;-)
Tussen al het werk door is er wel tijd voor lol dus. En dat moet natuurlijk ook! We gaan regelmatig op stap en de volgende dag wordt er dan standaard Redbull gedronken. 1 blikje...en het drinken ervan zolang mogelijk uitstellen. Soms lig ik ’s avonds om zeven uur al voor pampus omdat ik m’n ogen echt niet langer open kan houden. :)
Sean Paul was afgelopen weekend ook op Provo. Hij heeft mij waarschijnlijk wel gezien, maar ik hem niet! Haha, vanwege vermoeidheid was mijn lichaam aanwezig maar m’n geest lag al te slapen. Heb die hele kerel nooit voorbij zien rijden in z’n dikke bak hahaha. Zaterdag was z’n concert, we hebben buiten even geluisterd, entree was namelijk 75 dollars. Fleur en ik kregen nog kaartjes van iemand toegeschoven, maar die waren al gebruikt en wij kwamen dus niet binnen :) (schamen dus)
Elke week vliegt voorbij, elke dag staat er naast werk wel wat anders op de planning. Vandaag gaan we voor het eerst duiken. Een Domenicaan van de duikschool wil het ons wel leren. Geweldig, heb er echt zin in! Vrijdag gaan we Jitney spelen met ’n mattie van ons. (Jitney: illegale taxi) Gaan we mooi wat geld verdienen want hij heeft een hele mooie auto! Humor! ‘Yes, and if you want to sit in the middle, you pay 5 dollars!’
Me I go back to work. Knock it offf....Check ya lata, Licklmore!!
Dikke kus en veel liefs!
21 November 2007 - 14:37
Anouk:
Heey San!
Wij hadden afgelopen maandag een feestje met Louis XV! Haha heb jou wel beetje gemist daar hoor. Maar wauw wat een verhalen!!! Het klinkt geweldig allemaal. 10.000 keer beter dan een personeelsfeestje in Groningen hahahaha.
Ik zal je verhaaltjes blijven volgen en proberen niet al te jaloers te worden!;)
Liefs, Nouk -
21 November 2007 - 19:50
Jessica:
heey san
piety is hier!
ff oppassen.
ze brengt anton en dorien op bed.
dorien haar konijn is ook dood gegaan.
was wel zielig.
ik vind wel steets dat je hele leuke foto's hebt.
heel mooi blauw water.
flocky is een beetje ziek piety gaat morgen met hem naar de dieren arts.
ik denk dat ik binnen kort maar wat kerst en verjaardags kaarten naar je toe sturen.
dat dat zo lang duurt zeg!!
dat was het maar weer.
heel veel plezier!!
groetjes jessica
21 November 2007 - 20:03
Fryslan Boppe:
caicos in de groppe
ik ben een beetje ongerust over het hondje.
morgen weten we meer want dan ga ik naar de dieren arts.
vandaag is joke bij mij geweest.
was erg gezellig!
dit is getypt door jessica in opdracht van piety.
22 November 2007 - 08:26
Johan V:
Heey, San!
Altijd leuk om even je verhaaltje te lezen. Nog een kleine maand in Noorwegen en ik kom weer naar huis. Hoe lang zit jij daar nog? Straks eerst nog een paar dagen snowboarden, Jeheu!!!!!
Groeten, Johan -
26 November 2007 - 11:28
Froukje/ Pjotter :
Dag San
De groeten van Mem en van ons. Pjotter is hier net gearriveerd. Compleet met een gehele hondenuitrusting alsof ze opnieuw een klein kind heeft. Alleen de slabbetjes ontbreken nog. Het hondje moet er nu uit voor een sanitaire stop. Interessant... Anne is een beetje ziek zwak en misselijk. Ze moet vanavond werken van 17.00-21.00 uur.
Groeten van ons allemaal -
27 November 2007 - 12:02
Martijn :
He sandra, je vermaakt je daar nog steeds opperbest en ik geef je geen ongelijk!! Zon, zee, relaxte mensen en een schitterende onderwaterwereld...ik ben niet snel jaloers, maar nu wel :) Ik ben veel bezig met mijn werk/stage, school en door de regen en kou fietsen; druk druk druk but I'll survive. Ben wel toe aan een kopje thee voor de ontspanning :P Keep up the good work and have fun!!!! Greetz Martijn -
27 November 2007 - 16:50
Sytske:
Hi mujer!
Wat een mooie verhalen weer! Klinkt een als een supercombi; werk en lol! Hier alles ok, wel druk. Ik zal je binnenkort eens een mail sturen met wat meer info, hehe.
In the meantime, enjoy your job and have fun!
love, syts -
02 December 2007 - 10:02
Johan 1:
hey san! wat 'n luxe: red bull!! ik wist juster yniens wer 'n hele episode dy't ik út myn geheugen hie wist; ik haw it gefoel dat ik soms yn in oare sfeer leeft haw.... Dus; net te folle sûpe mar geniet fan it waar! Te mox smurfavero! -
02 December 2007 - 10:06
Smurf:
Fijn dat je goed smurft! Het lijkt me smurfig om te smurfen met zulk smurfig weer, Sean Paul is smurf. Het smurft je dat je smurft, en je zal veel centjes smurfen als je smurft, want wie smurft het om niet naast je te willen smurfen? -
03 December 2007 - 21:56
Jeanine Bijstra:
Hoi hoi!
Wat een leuke verhalen hebben jullie zeg! Als ik het zo lees ben ik wel een beetje jalours ;) Ik vind het heeel erg leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Maak er nog maar een leuke tijd van zolang alles nog duurt. (Maar dat doen natuurlijk altijd al!)
Ben ook erg benieuwd naar al jullie foto's!
Groetjes aan fleur!
Liefs Jeanine -
07 December 2007 - 20:33
Fryslan:
He Sam morgen gaan we de keuken afbreken.
Volgende week beginnen ze met de voorbereiding dan daar op volgend gaan ze de keuken installeren.Dus waarschijnlijk donderdag op gas koken,op de grote wokbrander.Dan kan pa weer een ei bakken.Flokkie heeft naar de teletubbies gekeken.ps heb je de foto,s ook gekregen?We bellen zondag auf wiedersehen tot zondag. -
11 December 2007 - 16:26
Heey San!:
Hallo Sandra! Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij! Een gezellige verjaardag toegewenst! (Of is de dag bij jullie al voorbij en heb je inmiddels een kater?)
Dikke tút van Theo, Dineke, Sigrid, Tessa & Andries!!!!!!!!!!!!!!!!;) -
11 December 2007 - 16:52
Anna:
Lieve Sandra,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag,
hartelijke groetjes Anna -
20 December 2007 - 12:44
Froukje:
Lieve Sandra
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. zou je een kaart sturen maar Pjotter zei dat de kans groot zou zijn dat je de kaart niet zou ontvangen.Mem is al aan het aftellen.... ze kan niet wachten tot je weer thuis bent. Je wil ook naat Jamaica hoorde ik... Moet je altijd doen, nu ben je daar en later komt het er niet meer van. Wel heel vorsichtig wese!! Probeer Fries maar de spelling zal wel niet kloppen. Toch een gemis dat we vroeger onze eigen taal niet eens op school kregen. Ik moet zometeen werken. Kreeg een mailtje van Anne. Ze was voor de 2e keer gezakt voor haar rekentoets, die moet je beslist halen anders mag je niet door met de opleiding. Mooi balen dus...Dag San hele fijne feestdagen gewenst van ons allemaal!!!