Doe mij een toppertje, en een breezer ananas!!

Door: San

Blijf op de hoogte en volg Sandra

17 September 2007 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town

Goh, alweer tijd om een stukje te schrijven ;-) Moet niet gekker worden hier!

Vrijdag hadden we een dagje vrij, dus had ik mooi de gelegenheid om een nieuwe simkaart te kopen! Die andere werkte dus helemaal niet :-) Dit zal nu m'n nieuwe nummer zijn: 0016493444626...Hopelijk wordt dit wel een groot succes!! Nederlandse nummer blijft ook nog gewoon te bereiken hoor!!
De provider van de vorige simkaart was niet geschikt voor mijn telefoon, erg apart! Wel kreeg ik een smsje van de kerel die mij de simkaart had verkocht! Niet normaal! Gewoon tegen alle privacy in, lijkt mij, maar hier schijnt het allemaal gewoon te kunnen!

Wanneer we van het Resort af willen, reizen we met een Jitney, soort van taxi. Het is de bedoeling dat je aan de kant van de weg gaat staan. Een Jitney rijdt voorbij en toetert, als je je hand opsteekt dan stoppen ze! Heul aparte ervaring en we hebben besloten dat we deze alleen voor overdag bewaren, haha. Voor drie dollar kun je het hele eiland rond, lekker voordelig dus! Vrijdag hebben we lekker gegeten in een restaurantje buiten het Resort. Eindelijk eens ongestoord van je maaltijd genieten!

We hebben nu ook verschillende diensten, van 15.00u tot 23.00 bijvoorbeeld. Mindere tijden, maar wel erruuug gezellig! Die mensen hier laten ons vast niet makkelijk gaan in februari, we voelen ons zo welkom hier!

Met m'n verkoudenheid gaat het inmiddels wat beter. Donna, die werkt in de bar heeft me veel jus gevoerd!

Verder zie ik Cookiemonster en Elmo erg vaak en ben altijd een beetje verlegen als ik ze zie :-) Komt omdat ik niet weet wie er in 't pak zit en ze komen altijd naar me toe haha. Het is ook geweldig om de reactie van de kinderen te zien als ze de Sesamstraat figuren tegenkomen! Hartverwarmend :-) Trouwens, even de arbowet erbij, ze mogen niet langer dan twintig minuten in de pakken rondlopen. Anders gaan ze knock out, dat is wel logisch met die warmte hier!

Gister nam ik de telefoon op en had ik een schreeuwende kerel aan de lijn. Nog nooit met die man gesproken en dan ze tegen me tekeer gaan! Die gasten hier zijn soms niet normaal, beleefdheid is ver te zoeken! Maar goed, lief als ik ben, heb de beste man stil gekregen en later kwam ie nog langs de Frontdesk om z'n excuses aan te bieden! WHO'S THE MAN!! Stoer :-)

Doe mij een toppertje en een breezer ananas! En doe er ook maar een dubbele whiskey bij! lalalala! Hoe fouter de Nederlandse muziek hoe beter. Mensen, de muziek van hier is zo geweldig! Komen wij aan met Frans Bauer. Echt om te schamen! Hahahaha!

Bokito heeft het nog steeds niet afgeleerd, dus als iemand nog afweertips voor me heeft??

Dikke liefs en veel kusjes :-P

Sannepan from Pollanddddd...(ondertussen zijn Fleur en ik zo flauw van altijd dezelfde vragen dat we gewoon ja knikken als mensen vragen of uit polland komen :-P )

• 17 September 2007 - 07:36

Froukje:

Dag San
    Die Bokitoman gewoon behandelen met karate. deed je tante Iekje vroeger in Joegoslavie ook eens toen we daar met vakantie waren. Gisteren zijn we naar de neven en nichtendag van de Fam Klaver geweest. Erg gezellig jammer dat je er op 6 oktober niet bij bent. Erik heeft een blauw oog.is afgelopen zaterdag gevallen met de fiets...

Groeten Froukje

• 17 September 2007 - 13:01

Anna:

Hallo Sandra,
    fijn om zo wat van je te lezen. Het lijkt mij een hele grote ervaring. Heb nu vakantie,en neem het er van.
    Groetjes Anna

• 17 September 2007 - 14:33

Hiske:

haha, geloof dat je het er erg naar je zin hebt!! harstikke mooi om te horen. Tip, zeg gewoon een keer hoi tegen elmo of cookiemonster is het straks veel minder eng om echt een keer een gesprek met ze te voeren:P daag lieverd!!! heel veel plezier en geniet vooral heul veul!!

• 17 September 2007 - 21:06

Bjorn:

Hey San, Blij dat je het zo na je zin hebt. Als je in Februari trug komt moet je maar eens in mijn nieuwe casa @ Zaandam komen.
    Zeg gewoon tegen die bokito dat er in nederland maar plaats voor 1tje en das al te veel.

Dikke tut en veel succes met de Aso Gasten.

• 18 September 2007 - 09:02

Wybren:

He San! Hoe ist nou??? Je kaart is aankommen hoor! Na enig speurwerk heb ik ze gevonden, de minuscule eilandjes in de caribben!
    Alles is wel in huize sfeer, de Terp bij de Crumpler, de Doun met een mââââââââââââl breedbeeld (die hij bij syn telefoon het kregen!). Verder hebben we nog twee weken een sûter van diskartes over de vloer en dan komt Jin eindelijk weer terug! Dan hewwe weer efkes een mâaaal feestje. Dolle dinsdag ofzo iets ? :P He! ik zou zeggen vermaakt je nog maar even tussen elmooooo en de desi bouterse! Wij houden intusken it pilsner wel koud!

drûge nacht, Hulde!

• 18 September 2007 - 12:02

Pietertjef:

...want vanavond gaan alle remme los en we danse en springe zijn zo blij.(vervolg van toppertje)Geef Bokito maar een ananas met een dubbbbbelllle Whisky.
    Sam het ga je goed tot de volgende keer.
    Liefs mem

• 19 September 2007 - 08:02

Anoniempje:

Ik zou zeggen dat je anders je grote broer op hem af stuurt!

• 19 September 2007 - 18:58

Groep T&C Februari07:

Hallo!!! Wij zitten hier gezellig een reunietje te houden na ons avontuur op de Turks&Caicos Islands!! En waren even benieuwd wie er nu waren en hoe het was! Mooie fotos wij zijn jaloers en willen weer terug! De mannen, tja haha wordt nog wel erger naarmate je ze leert kennen! Wij waren ook allemaal zeeeer populair haha!! Voor de rest, waar wonen jullie nu? Wij woonden in Blue Hills, vol kakkerlakken, spinnen lizzards etc. Ook hadden we een heerlijke groep kippen en hanen die het nodig vonden om vroeg te beginne met kraaien enz. Voor de rest een supertijd gehad. In bambooz, danny buoyz (ook zeer aanrader), club celebrity, club med, club 2005! Dat was het ook wel! Komen jullie beetje rond van het geld enz? Wij hadden dr best moeite mee! ZIjn jullie met zijn tweeen of komen er nog meer? van de hanze? Als je graag nog wat dingen wilt weten mail maar naar mariekehelder@hotmail.com, annemiekkrakers@hotmail.com, superrrtanja@hotmail.com, wendelotje@hotmail.com! Oh ja jitney, gewoon 2 dollar zeggen ze zeggen namelijk altijd 3 terwijl ze het ook voor 2 dollar doen voor locals, ze denken namelijk dat je toerist bent! Groetjes Marieke, Annemiek, Tanja, Wendy en Miranda!!

• 25 September 2007 - 20:34

Johan:

hé san!
    minne ferbining hjer! It wie leuk dy wer even te hjeren, ik du eefkes de groeten en ik sju' dy gau wer!
    Groet Johan

• 28 September 2007 - 14:18

Iekje:

dat blauwe oog van erik kwam doordat het glad op de weg was (en dat in de zomer) en ook van die breezer ananas natuurlijk. hier alles oke , de kids missen jou (ik ook) veel plezier daar en dikke tut

• 02 Oktober 2007 - 19:35

Grace:

He sandra,

Wat een leuke foto's allemaal!!!
    Ik wist helemaal niet dat je in het buitenland was maarja als je het op internet zet kom ik er zelfs achter.

Nou meid nog heel veel plezier daar.

xxxxxxxx
    grace