We zijn er!

Door: Fleur en San

Blijf op de hoogte en volg Sandra

28 Augustus 2007 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town

Hallo lieverds,

Hier even een kort berichtje! We zijn gearriveerd op het prachtige eiland Providenciales. En ik kan jullie vertellen, de foto's liegen er niet om! Het water is echt zo blauw en de stranden zijn ook echt zo wit! De rest van het resort is ook precies zoals de foto's, dus is het een beetje gek om hier zo rond te lopen haha, een mooi paradijs! Fleur en ik verblijven op het resort zelf en mogen overal gebruik van maken! Dus we kunnen elke avond in een ander restaurant eten en de hele dag lekkere cocktails drinken op ons luchtbedje in het zwembad!! WAT WIL JE NOG MEER!!!
Aan werken zijn we nog niet echt begonnen. We willen wel, maar iedereen doet hier lekker rustig aan en dus hangen we vandaag wat rond in het zogenaamde Backoffice. Wat dus mooi uitkomt, kunnen we lekker even contacten met thuis. Internet is hier net zoals de mensen. Super traag!
Verder niets negatiefs te melden, we zijn zo hartelijk ontvangen, echt helemaal geweldig!
Morgen hopen we eigenlijk echt te beginnen...ons doel van vandaag is om een workscedule te bemachtigen. haha, eens kijken of 't lukt!!

Lieverds! Het gaat goed! Hier houden we het wel vijf maanden vol!

Dikke kus san en uiteraard fleur

ps. iedereen denkt dat we zusjes zijn hier hahaha zo zie je maar weer, blanke mensen lijken allemaal op elkaar :-D

• 29 Augustus 2007 - 13:17

Frouk:

Dag San,
    Fijn dat het allemaal leuk lijkt houen zo!
    Jouw Mem is net weer naar hus. Vanmorgen nog even de stad in geweest. ze heeft natuurlijk ook weer wat gekocht maar niet te veel want ze wil eerst afvallen.
    Groeten Froukje

• 30 Augustus 2007 - 12:59

Anouk:

Hey sannie!

Mooi man dat het toch allemaal meevalt daar! Klinkt lekker allemaal, de zon de coctails hihi!

Geniet ervan en tot op school!

kuskus

• 30 Augustus 2007 - 14:32

Renee:

...komen er ook wat van die beauty foto's op de site? Klinkt goed. Geniet er lekekr van!
    x Renee