WHAT HAPPEN?!
Door: San
Blijf op de hoogte en volg Sandra
03 Oktober 2007 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town
Eindelijk hebben we weer internet te pakken, ik kan me niet eens herinneren wanneer de laatste keer was dat we op internet hebben gezeten hier! Ons favoriete én gratis internetspot bestaat niet meer. Iemand vond het nodig om een beveiligingscode in te schakelen. Wie bedenkt nou zoiets! :) Nu betalen we 20 dollar en kunnen we een dag internetten. Is ook niet verkeerd, vergeleken de andere prijzen hier.
De tijd lijkt steeds sneller te gaan! Elke dag is zo voorbij en vaak weet ik niet eens wat voor dag het is! Dat is toch wel een goed teken! We vermaken ons nog steeds prima! Onze vrije dagen gebruiken we nuttig. Zoveel mogelijk ondernemen in die schaarse uurtjes!!
Zo hadden we laatst besloten om te gaan winkelen. Dus wij met onze taxi-maat 'down town'. Hartstikke mooi, hij ons afzetten bij Kisco, een winkel waar we veel mensen over hadden horen praten. Na binnenkomst besloot ik dat ik de stad Groningen erg mis! Er viel niet veel soeps te halen, dus dat was een beetje drama :-) Maar goed, vol frisse moed winkelden Fleurtje en ik verder. Allemaal kleine prijzige winkeltjes, dus einde verhaal: niks gekocht. Wij weer een Jitney pakken naar de andere kant van het eiland. We stonden langs de weg te wachten, wat erg lang duurt in die hitte, maar al snel stopte er een auto. Ik vertrouwde het karretje niet helemaal, maar volgens Fleur kon 't prima. Het mag duidelijk zijn dat we bijna in ons broek plasten van het lachen toen de halve deur uitelkaar viel toen ik m dicht probeerde te trekken. Gierend van het lachen wij met twee halve deuren de snelweg op. De auto trok ook niet erg snel op wat voor nog meer plezier zorgde. Uiteindelijk zijn we toch helemaal gezond het bakkie uitgerold en hebben we de beste kerel vier dollar gegeven. Het was het waard!
We hebben veel contact met onze collega's en iedereen wil ons alles laten zien. Op een zondagavond hadden we een feestje van de butlers hier. Op het strand! Iedereen drankjes mee, muziek aan en LOS! Dat dansen hier is toch echt wel shocking voor een fries famke. Dirty Dancing is er niks bij! Maar wat een ritme hebben die mensen hier! Geweldig. Op een gegeven moment begon iedereen erg vreemd te dansen. De 'drunk monkey' :-) Dus iedereen dansen alsof ze dronken waren, geweldig!
We hebben ook een afscheidsfeestje gehad van John, supervisor van de Frontdesk. Hij is terug naar Jamaica, erg jammer, het was een leuke vent! Het feestje was erg gezellig, wederom veel dirty dancing. We hebben ons kapot gelachen. Normaal gesproken sta ik wel snel op de dansvloer, maar hier kijk ik liever toe! Muurbloempje. Mhwaha!
Fleur en ik zijn ook een paar keer uit eten geweest. Coco Bistro is een wel erg uniek restaurant. Echt adembenemend mooi, je dineert onder de palmbomen (uiteraard hebben ze de cocosnoten eruit gehakt, stel je voor dat er doden vallen ;-) ) en het is een erg romantisch geheel. Het eten was fantastisch! De cappuccino kost er maar liefst 7 dollar 50. Maar ja, dan heb je ook wat ;-) Geld moet rollen, niet waar? :-)
Onze laatste vrije dag hebben we gesnorkeld, wéér een onvergetelijke ervaring! Wat gaaf zeg, toen ik uit het water kwam was ik serieus sprakeloos. Wat mooi, wat gaaf! Nu weet ik zeker dat ik wil leren duiken! Allemaal vissen in verschillende kleuren! Die grote vissen zijn best eng en ik doe dan erg m'n best om m'n paniek aanval te negeren :-) Tot nu toe gaat het goed en ik ben morgen weer te vinden met m'n snorkel op!
Lieverds, het is een lang verhaal, maar om het kort te maken:
Ik geniet er van!
x san
03 Oktober 2007 - 06:41
Dag lieve San,
Het is hier nu half negen in de morgen, iedereen is al weg behalve Wytske want die moet wat later op school zijn.
Net nog even met je Mem gebeld.Ze heeft een hond gekocht waar Heit niet zo blij mee is,hij wil een kennel in de tuin gaan bouwen en het dier moet slapen in de schuur.... Pietie zei al; het is geen Pittbull...Maar het zal wel wennen jullie kat is ook gek met Jan,maar of het wederzijds is..zal wel niet.Beppe tante Ieke en PJotter gaan een dagje naar oma vandaag. Ze is jarig en wordt 90 jaar. Had graag mee gewild maar dat is weer zo ver weg dus we gaan zaterdag maar. Prachtig lijkt me dat snorkelen/ duiken. Als ik de foto,s zie is het hele gebied waar je zit heel mooi.
Onze Jelle was gisteren helemaal teleurgesteld omdat hij een 6.3 voor Nederlands had terwijl hij er goed op had geleerd. Misschien is de HAVO wel wat te hoog gegrepen. We zien wel. Anne heeft nu 2 proefwerken waar ze niet laag mag scoren. Het blijft toch altijd wel weer spannend. Over dat soort dingen heb ik jullie eigenlijk nooit gehoord. Komt misschien omdat jullie allemaal vrij gemakkelijk kunnen leren. San, ik ga even koffie zetten met warme melk en een volkoren boterham met kaas. Mis je dat ook of valt dat wel mee?
Liefs Froukje en groeten van ons allemaal
03 Oktober 2007 - 10:27
Raadsel:
Als het regent in mei is april voorbij
Ra Ra wie heeft dit gezegd????
Zit in de Familie... -
03 Oktober 2007 - 15:37
Renee:
...Hoe ga je dat straks doen als je 20 meter onder water zit in je duikpak en er komt een hamerhaai de hoek om? Maar gelijk heb je, duiken moet je zeker gaan doen. Lijkt me fantastisch! Klinkt verder weer geweldig mooi en wat dat 'dirty dancing' betreft...succes et oefenen! Veel plezier daar allebei!
X Renee
04 Oktober 2007 - 19:55
Christine:
Lieffy!!
K vind het ook erg leuk om jouw verhalen te lezen Sjan!Want ja we zitten inderdaad op een lijn saampies haha. Tuurlijk is de omgeving en zijn de mensen ietsje anders..maar verder gaan we samen loesoe hier in het altijd warme, met palmbomen gevulde en helderblauw water omringde, gezellige en ontzettend indrukwekkende paradijs!;)
Hahaha zoo cool die snorkelfoto!Mooi he de onderwaterwereld!Je vermaakt je nog steeds goed lees ik al,ja dat kan ook bijna niet anders!. Een grote vakantie, met een beetje stage....zo zwaar:p. Genietse!K denk aan je en vind het heel bijzonder dat we allebei toch de stap hebben gezet om op een avontuurlijke stage naar het buiteland te gaan!En we redden ons prima...ik ben trots op ons!
Veel liefs Chrisje -
05 Oktober 2007 - 08:52
Wilma De Jong:
he san ben blij dat je het leuk daar heb het gaat hier ook goed in makkum begin volgende week in juore daarheb ik wel zin nou we spreken elkaar nog veel plezier daar groetjes wilma -
05 Oktober 2007 - 13:47
Sytske:
Hi San!
Wat een verhalen weer! En snorkelen, super zeg! erg amazing wat je daar allemaal meemaakt.. hihi en ondertussen werk je ook nog. Geniet ervan want zo te horen vliegt de tijd voorbij!
x syts -
05 Oktober 2007 - 17:42
Anton:
hoi sandera
hoe vind je het daar?
vind je het leuk?
ik ben op de boerderij geweest bij welmoed.
en ik heb 301 kastanjes gevonden op de boerderij.
knuffel van anton!!
klaar!
05 Oktober 2007 - 17:51
Dorien:
hoi Sandra
ik doe mee aan de voorlees wedstrijd op school ik moet tegen Jasper en mijn beste vriendin Feikje. Maar feikje en ik willen niet tegen elkaar!!! maar ik ben heel erg zenuwachtig!!! ik laat het je wel weten als veloren of gewonnen heb.
groetjes Dorien
05 Oktober 2007 - 17:57
Jessica:
heey san
wauw san snorkelen da's echt wel gaaf!!
ik doe ook m ee aan de voorlees wedstrijd.
ik moet tegen sanne.
woensdag
wat eten jullie daar eigenlijk.
hebben ze daar ook een pizzaria of chinees?
ik heb ook een raadsel
een boer heeft 21 tomatenplanten
ze gaan alllemaal dood op 6 na
hoe veel blijven er over?
het antwoord komt de volgende keer
nog veel plezier
groetjes jessica
05 Oktober 2007 - 18:03
Iekje:
he San, alle kids zijn geweest,dus nu de moeder nog maar even.Je vermaakt je daar steeds beter, lees ik. Fijn! Geniet ervan!Hier alles oke, morgen Klaver-reunie (oma 90) , leuk om iedereen weer te zien. Thuis hebben we weer een ex-kater erbij. Poes Muis is deze week "geholpen".Hij was eerst ernstig zielig, maar nu alweer blij. Verder geen bijzonderheden in huize Boogaard, we missen je wel hoor San!!!, groetjes!!! -
05 Oktober 2007 - 18:11
Pjotter:
He lievelingkje Sampc,coconut women.
Heb je Flipper ook gezien met snorkelen?Je moet je niet laten steken door zo,n enge vis evenlike Irving do you now wat i mean?Zijn die rumbonen jou collega,s? Sorry hoor Sam je weet wie het typt lijken overigens leuke mensen hoe heten ze?Ga de berichtjes hieronder nog even lezen, en morgen ga ik naar Tarzan.Veel liefs en een knuf van mem -
05 Oktober 2007 - 18:17
Fryslan Boppe:
Caicos in de Groppe he Sam wat leuk het die berichtjes van de Ykeltjes. -
07 Oktober 2007 - 14:08
Vivian:
hey meis,
ohh wat een heerlijk weer daar!! Rich en ik zitten nu in een niet zo zonnig zuid-afrika (het lijkt net nederland .. herfstig koud) en dat terwijl we aan de andere kant van de wereld zitten! Ben blij als ik over een paar weekjes ook de warmte op mag zoeken ;). We hebben wel al superveel leuke dingen gedaan. Zal je als we terug zijn snel een mailtje sturen!
Veel plezier!!!!
kus Vivian
ps rich is nu helemaal into the rugby. Zuid-afrika speelt op dit moment nl in de halve finale. ideaal voor mij om even te internetten ;) -
08 Oktober 2007 - 10:35
Dag San
Anne belde net ze heeft haar beide toetsen gehaald, weer een pak van moeder,s hart.Net nog even met jouw Mem gebeld. Ze had het heel leuk gehad bij Tarzan. Het feestje van oma was ook gezellig. Even weer lekker bijgepraat met de familie.
Groeten Froukje -
15 Oktober 2007 - 21:56
Jin:
JUNG, tijd voor een nieuw bericht denk. Hoi -
21 Oktober 2007 - 17:46
Fryslan Boppe:
He Sampc lees jij deze berichten wel er staat al een paar weken het zelfde op.Hoest met je laptop?Ga je proberen te bellen.Liefs m